De inhoud van een Internet Ondernemer

Wat kun je verwachten van Internetondernemer.nl?

De sprong van de rots is gemaakt, tijd om de vleugels uit te slaan en van de website Internetondernemer.nl een geweldig platform te maken. De inhoud van de website zal toekomstige lezers gaan helpen in het (uit)bouwen van hun (internet) onderneming. Zowel beginnende als doorgewinterde ondernemers zullen waarde geleverd krijgen.

Wat ga je hier vinden?

Leercurves:
Als je als ondernemer Internet gaat toepassen om je business uit te bouwen kom je regelmatig voor een leercurve te staan. Tijdens een leercurve zul je vele fouten maken om uiteindelijk op het niveau te komen wat je wenst te bereiken. Ik neem je mee in onze leercurves (bijvoorbeeld het opzetten van deze website) en zal de leer momenten met jullie gaan delen.

Academy:
Vragen over WordPress, Magento, Facebook, SEO of Youtube? Op de Internet Ondernemer academy delen we uitgebreide how to’s en leggen we de stappen uit om de diverse kanalen succesvol te gaan toepassen. De academy is opgedeeld in deelvragen per onderwerp zodat je direct kunt navigeren naar je gewenste onderwerp. Heb je zelf vragen over een van de onderwerpen dan kan je deze stellen op onze Facebook pagina. Deze vragen zullen uitgewerkt worden op de website.

Buitenlandse markten:
Zonder dat je het misschien doorhebt behoort Nederland tot de kopgroep van landen op het gebied van ontwikkeling op e-commerce en Internet marketing. Doordat we een relatief klein land zijn met een goede internet infrastructuur hebben we een voorsprong op vele andere landen. Dit geeft de mogelijkheid om je afzet gebied ontzettend te vergroten of een website te starten in het buitenland. Zo ligt voor ons behalve Nederland, de focus op Duitsland, België en de Noord Europese landen.

Werken vanuit het buitenland:
Over Internet ondernemen bestaan vele mythes dat je dat wel even eenvoudig vanuit een hangmat kan aanpakken. Natuurlijk kun je zo nu en dan je laptop openklappen en in een hangmat gaan liggen. Wil je echter een solide platform opbouwen wat tot in de lengte der dagen voor je blijft werken zul structureel arbeid willen blijven verzetten en een organisatie opbouwen. Deze kan uit werknemers bestaan maar natuurlijk ook uit een freelancers netwerk. Toch is het mogelijk om veel werk vanuit het buitenland op te knappen. Ik neem jullie graag mee op vakantie!

Interviews met experts en toppers in de branche:
Een stok achter de deur voor ons om de deur uit blijven te gaan en lekker in de keuken te kijken van collega top ondernemers/ marketeers! Als je alleen achter de computer blijft zitten dan mis je een hoop van de actie toch? Toppers en experts op het gebied van ondernemen, SEO, Affiliate marketing, customer service en alles wat belangrijk is voor een Internet Ondernemer. Wij kunnen niet wachten om de afspraken te gaan inplannen!

Organisatie bouwen:
Een organisatie kun je op verschillende manieren bouwen. Zo kun je door outsourching mensen aan het werk zetten terwijl jij aan het slapen bent. En nee, dan doe je geen middag dutje.

Internet verdien modellen:
Een business opbouwen met alleen een Facebook pagina? Dat kan niet hoor ik je denken. Toch is het mogelijk om met alleen het inzetten van alleen een Facebook pagina een onderneming van de grond te krijgen en dus geld te gaan verdienen. Internet heeft vele verdien modellen. We nemen ze door, zetten modellen op en bespreken cases.

Internet Succes cases:
24/7 boeken er personen en bedrijven successen met het Internet. De leukste en opvallendste cases zullen uitgelicht en besproken worden.

Tools en tips:
Er zijn vele middelen, tools en apps die het leven wat eenvoudiger maken en kunt inzetten om de processen binnen je onderneming te stroomlijnen. Sterker nog, het zijn er zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hier vind je alleen de must haves.

Lifestyle… Kortom de onderwerpen die er toe doen als je een bedrijf aan het opzetten of uitbouwen bent. Hopelijk kan ik je hier nog vaak begroeten en kan er samen met de input een waardevol platform ontwikkeld worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>